Bij deze een korte beschrijving van mijzelf en mijn werk. Ik ben afgestudeerd als beeldend kunstenaar aan de Academie Minerva in Groningen in het jaar 2000. Ik maak schilderijen met acrylverf en verdiep me sinds kort ook in allerhande soorten grafiek. Ik woon en werk in Noordbroek, in de provincie Groningen.

Ik heb een grote fascinatie voor vervallen industrieel erfgoed. Volledig functieloos staan de betonnen kolossen in het landschap. Verlaten plaatsten, waar de tijd het voor het zeggen heeft. Daarnaast heb ik een voorliefde voor landschappen en architectuur.

Ik werk naar aanleiding van foto's die ik maak van de omgeving waar ik me op dat moment bevind. Dit kan dicht bij huis zijn, maar ook tijdens reizen, waar ik wel eens het geluk heb om toevallig tegen de mooiste vervallen glorie aan te lopen. Soms ga ik er gericht naar op zoek, zoals vorig jaar in Prora en Peenemünde in Duitsland.

Ook ben ik altijd bezig met de constante zoektocht naar de suggestie van diepte en ruimtelijkheid in het schilderij. Hoe wek ik de suggestie van een ruimte waar je in kan kijken op het witte platte doek of papier? Het is een spel, een nooit aflatende uitdaging die ik in ieder werk opnieuw aanga.